klantenservice

 
Levertijd

De levertijd verschilt per artikel en is afhankelijk van de gewenste bewerking. In de regel geldt voor artikelen uit voorraad een levertijd van 10 werkdagen. Onbewerkte artikelen hebben doorgaans een levertijd van 3 werkdagen (mits op voorraad). Voor custom-made artikelen (productie veelal in het verre oosten) moet rekening worden gehouden met een levertijd van een aantal maanden. Hierbij kan veel tijdwinst worden geboekt als de producten worden ingevlogen. De kosten voor invliegen zijn wel hoger. De planningsdatum van de levering wordt vermeld op uw orderbevestiging. Deze planningsdata zijn echter onder voorbehoud. Kortere levertijden zijn in overleg mogelijk. Levering vindt plaats tussen 8.00 en 18.00, een dagdeel of specifiek tijdstip kunnen wij helaas niet aangeven. Wel is het mogelijk spoedbestellingen voor 11.00 te leveren. Afhalen kan natuurlijk ook. Dit kan maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 en bij TOON! Antwerpen op afspraak.

 
Prijzen

Al onze prijzen zijn vanafprijzen in EURO’s excl. BTW, excl. voorkosten en waar vermeld inclusief bedrukking en gelden tot nader order. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Ondanks het feit dat wij de uiterste zorg besteden aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens op de website, kunnen hierin onjuistheden voorkomen. TOON! promotie met visie BV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de informatie en prijzen op de website www.toonpromotie.nl en www.toonpromotie.be.

 
Bezorgkosten

Bezorgkosten zijn afhankelijk van het aantal en het gewicht van de verzending. Bij een order vanaf € 1000,00 zijn de bezorgkosten franco, wij nemen deze dan op ons. Voorafgaand aan een bestelling kan een medewerker van TOON! u altijd informeren over de precieze bezorgkosten.

 
Betaling

U betaalt na ontvangst van onze factuur. Betalingen per bank of giro kunt u overmaken op onze rekening: Bij afhalen betaalt u contant of per pin.

 
Aanleveren van artwork

Om uw logo’s en afbeeldingen zo zorgvuldig mogelijk te verwerken, dienen ontwerpen digitaal te worden aangeleverd volgens onderstaande voorwaarden:

Indien lijntekening (volle kleuren): 

- Adobe Illustrator (CS9) (.eps of .ai)
- Corel Draw t/m versie 2019 (.eps of .ai)
- Aanleveren op memorystick of per e-mail (maximaal 3,0 MB)
- Lettertypen altijd omzetten naar krommen/outlines
- Kleurenpallet: Pantone PMS kleuren, volle kleuren (100%)
- Bestand wegschrijven voor de PC
- Graag uitgeprint voorbeeld of jpeg ter controle

Indien full-colour:
- Lijnkleuren : Illustrator ( vector bestand )
- Foto's : Photoshop ( 300 Dpi zonder filters )

Let op: Een pixelbestand (jpg, bmp, gif) later opgeslagen als .eps of .ai is niet te verwerken.

Logo’s opgeslagen als vectorafbeeldingen blijven bij het vergroten van het logo altijd scherp. Daarnaast kunnen kleuren worden vastgelegd waardoor altijd in de juiste kleur gedrukt wordt. Bekende programma’s voor het maken en verwerken van vectorafbeeldingen zijn Adobe Illustrator en Coreldraw.

 
Afwijkende aantallen

Ondanks dat wij ons best doen altijd het exact bestelde aantal te leveren, is het door het drukprocedé mogelijk dat er meer of minder artikelen worden geleverd. Een afwijking van maximaal 10% is derhalve mogelijk.

 
Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden, waaronder leverings- en betalingsvoorwaarden, zijn gedeponeerd bij de K.v.K. te Tilburg onder nr. 18038756 en liggen ter inzage op ons kantoor.