Custom-made

 

Uw doelstellingen, ons startpunt!

Promotionele producten moeten passen bij uw bedrijf en de juiste boodschap overbrengen bij uw doelgroep. Een goede inventarisatie van uw wensen, doelen en marketingstrategieën is voor TOON!  altijd het startpunt voor het vinden van het juiste promotieproduct.

  
Altijd de nieuwste trends!

TOON! heeft de kennis en creativiteit in huis om voor al uw wensen een origineel en passend promotieproduct voor te stellen. We zijn continu op zoek naar de nieuwste producten en trends.

custom-made relatiegeschenken
Productontwikkeling toegankelijk!

Een custom-made product of een speciaal ontworpen premium of kledinglijn spreekt meer. TOON! maakt het ontwikkelen van uw eigen promotieproduct graag toegankelijk. Wij visualiseren het productidee zodat u weet wat u kunt verwachten. TOON! beschikt over een netwerk van fabrikanten in het verre oosten waardoor wij ieder denkbaar product snel en kwalitatief hoogwaardig vervaardigen.

  
Begeleiden en verspreiden!

Het bedenken en ontwikkelen van promotieartikelen is de kracht van TOON!. Wij begeleiden en controleren de productie intensief. En u als klant wordt bij iedere productiefase op de hoogte gebracht van   de voortgang. TOON! neemt desgewenst ook het gehele logistieke traject voor u uit handen, zodat u zeker weet dat uw product in de juiste staat, op het juiste moment op de juiste plaats terecht komt.

  
Corporate collectie

TOON! ontwikkelt ook complete bedrijfscollecties bestaande uit textiel, premiums en relatiegeschenken. Voor deze corporate collecties bieden we een compleet bestelsysteem aan. Zo kunnen verschillende afdelingen, vestigingen of zelfs klanten binnen uw bedrijf eenvoudig de door u uitgekozen producten bestellen. De collectie wordt in ons magazijn met geavanceerd voorraadbeheersysteem op voorraad gehouden.

  
Daag ons uit

Wij laten u graag zien wat wij hier beloven. Daag ons creatieve ontwerpteam uit! Dan komen wij binnen een week met een origineel en passend idee voor uw promotionele actie. Geheel vrijblijvend, geheel gratis. Neem gerust contact met ons op.